Zebrano Styling | Get inspired, create with style

 

INTERIEUR- en TUINSTYLING   

Graag denk ik met je mee over interieur- en tuinstyling van jouw object. Er zijn verschillende manieren waarop we samen kunnen brainstormen om vervolgens zaken uit te voeren. Dit kan gaan om kleur, indeling, verlichting, advies voor meubels/accessoires/beplanting en dergelijke. Kortom alles wat te maken heeft met interieur en exterior! Als stylist bij Zebrano Styling krijg je van mij een persoonlijk advies, natuurlijk rekening houdend met jouw smaak, wensen en leefstijl...                    


                                                                                                                                                                                                                                                                                    Online/mini advies       125,-

Naar aanleiding van jouw gestuurde foto's en vragen of tijdens een kort bezoek krijg je wat styling tips-en tricks, bondig per email, WhatsApp of mondeling (ongeveer 2 uur) 

Basic advies                  225,

In overleg kom ik op locatie en geef globaal styling-advies, verwerkt in een overzicht, inclusief een digitaal moodboard/sfeercollage en wat shop ideeën(max 4 uur)

Compleet advies        p/u 65,- 

In overleg kom ik op locatie en geef specifiek en uitgebreid styling-advies, verwerkt in een plan-presentatie inclusief moodboard/sfeercollage, schets, lichtplan, shopping list en op verzoek een helpende hand bij de af-styling/uitvoering (tarief per uur)      

Wil je graag advies, neem contact op via SAY HELLO, of kijk voor meer diensten bij HOW I CAN HELP