Zebrano Styling | Get inspired, create with style

 

INTERIEURSTYLING   

Graag denk ik met je mee over interieurstyling van jouw object. Er zijn verschillende manieren waarop we samen kunnen brainstormen om vervolgens zaken uit te voeren. Dit kan gaan om kleur, indeling, verlichting, advies voor meubels/accessoires en dergelijke. Kortom alles wat te maken heeft met interieur! Als interieurstylist bij Zebrano Styling krijg je van mij een persoonlijk advies, natuurlijk rekening houdend met jouw smaak, wensen en leeftstijl...                                                    


Online/mini interieur-advies     90,-

Naar aanleiding van jouw gestuurde foto's en vragen of tijdens een kort bezoek krijg je wat styling tips-en tricks, bondig per email, WhatsApp of mondeling (ongeveer 2 uur) 

Basic interieur-advies                175,

In overleg kom ik op locatie en geef globaal styling-advies, verwerkt in een overzicht, inclusief een digitaal moodboard/sfeercollage (max 4 uur, tarief is gebaseerd op een huis met 3 slaapkamers)


Compleet Interieur-advies       p/u 45,- 

In overleg kom ik op locatie en geef specifiek en uitgebreid styling-advies, verwerkt in een plan-presentatie inclusief moodboard/sfeercollage, op verzoek met shoppinglist en helpende hand bij de uitvoering (tarief per uur)      

Wil je graag advies, neem contact op via SAY HELLO, of kijk voor meer diensten bij HOW I CAN HELP