Zebrano Styling | Get inspired, create with style

ABOUT ME

Hi, ik ben Nathalie van Zebrano Styling en woon met mijn man, dochter en Aussi hond in Hoofddorp. Kleindochter van een ambachtelijke familie met een hout-bewerkingsbedrijf/meubelmakerij, opgegroeid met een creatieve inslag en een liefde voor natuurlijke materialen. Werkzaam als zzp-er maar daarnaast vind je mij ook als medewerkster in de flagshipstore van Rivièra Maison. 

De naam Zebrano heeft te maken met mijn familie-achtergrond. Het is een sterke houtsoort met een duidelijke nerf-tekening. Het wordt veel gebruikt in decoratieve toepassingen en valt goed te bewerken en te stylen.    

  

Als stylist en ondernemende duizendpoot kan ik je assisteren bij elk project dat creativiteit, inspiratie en functionaliteit nodig heeft. Optimale woning presentatie, ideeën uitwerken, stoeien met kleur en interieur, meedenken en eerlijk advies geven, fotograferen, een prettige look-en feel omgeving creëren, smaakvolle plannen maken, content maken, verkoop bevorderen, hosten en stylen…allemaal zo super leuk om te doen.

Al lange tijd is styling mijn droom, zowel professioneel als hobby-matig: eerst met fashion, daarna met food & events en nu ook met interieur en vastgoed/verkoop. Fotografie is hierbij ook mijn passie. Complimenten krijg ik meestal voor mijn oog voor stijl en fijne details. 

Mijn vastgoedstyling/verkoopcoach-opleiding bij House of KIKI (bekend van woon-programma’s bij RTL), 2 masterclasses fotografie (bij Muk en Theo Koeten) plus een interieurstyling-opleiding (via Mignont van de Bunt) en mijn werk bij Riviera Maison hebben mij nog meer tools gegeven om professioneler te worden. 

Mijn passie voor styling en trends, gecombineerd met authenticiteit & enthousiasme wil ik graag delen met je! 

Ben je nieuwsgierig geworden, kijk voor diensten en tarieven bij HOW I CAN HELP