Zebrano Styling | Get inspired, create with style

NEW 

Op deze pagina geef ik wat extra aandacht aan sommige samenwerkingen. 

De meest recente is met Lavistique voor een huisportret van onze Mickey, staat hem goed toch zo'n nobele uitstraling?


Ook had ik een collab met Lightswing, een handige tool om een hanglamp van positie te verplaatsen, op mijn Insta feed zie je in een reel hoe het werkt, ideaal ...Met Metiez hadden we een samenwerking voor het plaatsen van moswanden in het nieuwe kantoorpand van M2C. We kozen voor rendiermos in middengroen. Erg blij met het mooie resultaat. Een mosmuur is duurzaam, onderhoudsvrij, dempt geluid en heeft een mooie zachte natuurlijke gloed. Zou jij ook zo'n groenbeleving willen?
Deze zomer hadden we ook de collab met Kees Smit Tuinmeubelen!

Ik koos voor de super coole loungechair Intenso Averti om samen met de Manifesto bijzettafels en de Cosiscoop een cosy corner in de tuin te maken! Deze product-foto's maakte ik zelf, maar in juni '22 zijn ze van Kees ook nog bij ons in de tuin een photo-shoot komen doen, de sneak peak staat nog op mijn Insta feed en de buitenkijker in hun lifestyle magazine plus het interview zijn dit voorjaar '23 uitgekomen, via deze link kijk je mee ... super tof om hier aan mee te hebben gewerkt!
Van Liefs van Emma mochten we voor M2C een toffe lamp uitzoeken                                 


Een andere is de samenwerking met Gallerix
Onlangs mocht ik weer toffe posters en lijsten uitzoeken op hun website , zo'n mooie collectie met goede kwaliteit, en daarbij heb ik de volgende selectie gemaakt met als thema DO It 

The girl with the hat ben ik niet zelf hoor ;-) 

Op mijn Instagram feed geef ik soms ook korting-codes door zodat mijn volgers iets voordeligs uit kunnen zoeken en bestellen, dus de moeite waard om in de gaten te houden! 

Wat vinden jullie ervan? Neem anders ook eens een kijkje voor inspiratie bij ze ...Verder nog Mr. Carpet 

En El Beton vuur en natuur